17-18 березня в конгрес-готелі «Пуща» під Києвом пройшла друга щорічна конференція «Wursttech. М’ясо і м’ясопереробка ».
Конференція стала майданчиком для професійного спілкування учасників ринку м’яса і м’ясопереробки. Вона зібрала постачальників м’яса, м’ясопереробників, постачальників спецій, добавок, упаковки, обладнання, представників торгових мереж і галузевих експертів.
Генеральним спонсором конференції виступила компанія «Авентин» (постачальник пакувальних рішень). Спонсорську підтримку надала Корпорація «Тріада» (постачальник м’яса). IT-партнером конференції стала компанія Microsoft.
Серед учасників конференції представники Алан, Глобинський МК, Житомирський МК, Кременчукм’ясо, Укрлендфармінг, МС Фаворит Плюс, МК Ятрань,
207 делегатів протягом двох днів обговорювали ринок м’яса і продуктів м’ясопереробки в Україні, державне регулювання галузі, різні експортні напрямки для української продукції (Африка, Близький Схід, Китай, країни СНД), оптимізацію виробничих процесів і підвищення енергоефективності підприємства, «правильний» маркетинг і брендинг, а також цілий блок питань присвячених збуту продукції (оптимізація роботи з торговельними мережами і дистриб’юторами). Крім того в рамках програми пройшов конкурс проектів (стартапів), які можуть бути реалізовані в мясном- і агробізнесі.
Список учасників та програма конференції доступна на сторінці http://wurstconf.com

Myaso