Йогурт, кефір, молоко, морозиво, сирки глазуровані, сир, інші

Морозиво є продуктом глибокої заморозки, що містить молоко і досить велику кількість жиру, і потребує захисту від впливу сонячного світла і кисню повітря. Недостатньо висока вологостійкість упаковки може сприяти погіршенню смакових властивостей самого морозива, а з часом – інгредієнтів, що входять до його складу (вафельний стаканчик, горіхи і т.д.). У зв’язку з цим для даної групи продуктів використовують БОПП плівки або ламінати на їх основі.

Плівка БОПП біла спінена

Характеристика даного типу упаковки:

– Економічна упаковка завдяки спіненій структурі внутрішнього шару (менша питома вага плівок);

– Бар’єр по світлопроникності;

– Винятковий зовнішній вигляд упаковки (білизна, глянець, перламутровий оптичний ефект).

Плівка БОПП металізована

Для даного матеріалу характерні такі ознаки як:

– Привабливий зовнішній вигляд;

– Поліпшені бар’єрні властивості.

Композиція: БОПП пр. / БОПП біл. спін.

Дана композиція має:

– Привабливий зовнішній вигляд;

– Високі бар’єрні властивості щодо сонячного світла, волого і ароматопроникності;

– Високий вихід;

– Високу механічну міцність і стійкість до проколу;

– Відмінно переробляється як на вертикальних, так і горизонтальних фасувальних лініях.

Композиція: БОПП пр. / БОПП метал.

Характеристика даного типу упаковки:

– Чудовий зовнішній вигляд упаковки;

– Високі бар’єрні властивості щодо газопроникності;

– Низька вологопроникність;

– Захист від прямого впливу сонячного світла;

– Високий захист від проникнення зовнішніх запахів;

– Висока продуктивність на будь-яких типах фасувального обладнання.

 Композиція: фольга Al / Папір

Характеристика даного типу упаковки:

– Високі бар’єрні властивості;

– Гігієнічність;

– Здатність набувати і зберігати задану форму;

– Абсолютна непрозорість;

– Відсутність статичної електрики.